Hitta ditt framtida vårdjobb hos oss

Söker du personal inom hälsa och sjukvård?

Platsannonsera på Vårdjobblistan.se!

Vårt mål är att hjälpa landsting och privata arbetsgivare inom hälsa och sjukvård att hitta kvalificerade medarbetare på smidigast möjliga sätt. Ingen rekrytering är för liten eller för stor, vi tar oss an alla typer av rekryteringsuppdrag.

Att hitta och rekrytera medarbetare med rätt kompetens handlar om att nå ut till rätt människor.

Det säger sig självt att en platsannons gällande en sjuksköterska inte är så effektiv om den endast når ut till IT-tekniker eller hantverkare. För en lyckad rekrytering är det av allra största vikt att få in ansökningar från relevanta och kvalificerade kandidater.

Fördelen med att annonsera på en nischad jobbsajt som Vårdjobblistan.se är att er annons exponeras för jobbsökande inom hälsa och sjukvård. För dig som är arbetsgivare inom hälsa och sjukvård är Vårdjobblistan.se den perfekta platsen att annonsera på.

Fördelar med annonsering på Vårdjobblistan.se

 • Snabbt & enkelt

  Er platsannons publiceras normalt inom 24h. Vi hämtar annonsen från er hemsida eller från Arbetsförmedlingens hemsida, så du behöver i de flesta fall inte göra någonting.

 • Relevans & kvalitet

  Genom att annonsera på Vårdjobblistan.se så exponeras er platsannons på en nischad jobbsajt som är riktad till yrkesgrupper inom hälsa och sjukvård.

 • Rådgivning

  För att er annons ska få maximal respons, erbjuder vi våra kunder kostnadsfri rådgivning gällande er platsannons.

 • Trygghetsgaranti

  Vi arbetar hårt för att göra dig nöjd. Därför erbjuder vi dig som kund ytterligare en kostnadsfri publicering av din platsannons om tjänsten inte blivit tillsatt.

Fyll i formuläret här under så får du veta mer